Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de bir garip durum yaşanıyor! Kimse bir anlam veremiyor!

İstanbullu Gelin’de bir garip durum yaşanıyor! Kimse bir anlam veremiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Cuma akşamları Star TV’ye damgasını vuran İstanbullu Gelin dizisinde Murat Aygen’in hayat verdiği Can karakterine izleyiciden eleştiriler bitmek bilmiyor!

Diziye girdiğinde Süreyya’ya platonik olarak aşık olan Avukat Can, daha sonra Begüm’le birlikte olmaya başlamıştı. Begüm’ün ani ölümünden sonra iyice arızalı bir hal alan Can, Faruk’a diş bilemeye başladı.

İstanbullu Gelin'de bir garip durum yaşanıyor! Kimse bir anlam veremiyor! 7

İzleyenlerin bu düşmanlığa anlam veremediği Can’ın dönüştüğü durum sosyal medyada da konu oluyor. Başlangıçta avukat kimliği, müzisyen olması ile ekran başındakileri de etkileyen Can o kadar değişti ki herkesi şaşkına çeviriyor. İzleyenler, Can karakterinin artık dizideki rolünün bittiğini düşünürken, Can bir anda Faruk’a karşı Adem’i fişekleme modunda dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada izleyiciler “Can ne kadar kötü ve tehlikeli biri. Bu karakteri sevmiştim bir zamanlar ama şimdi kendime kızıyorum. Mübarek yıllarca Süreyya ile ilişki yaşadı da Faruk gelip elinden aldı sanki! Nedir bu kin ve öfkesi anlayamıyorum” şeklinde ifadeler yazarak durumu eleştirmeye başladılar.