Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de büyük şoka hazır olun! Konağa bomba gibi düşecek haber ne?

İstanbullu Gelin’de büyük şoka hazır olun! Konağa bomba gibi düşecek haber ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 30 Kasım Cuma ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 64. bölüm tanıtımında yürekleri ağza getiren bir gelişme yaşanacağı anlaşıldı.

Faruk’un Adem’e, yeni kurulacak şirkette hisse vermek istemesinden sonra konakta işler değişiyor!

Fikret ve Esma, bu duruma ciddi bir muhalefet koyuyor. Faruk, durumu kabullendirmeye çalışırken Fikret ile araları iyice gerginleşiyor.

İstanbullu Gelin'de büyük şoka hazır olun! Konağa bomba gibi düşecek haber ne? 7

Fikret, arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda kavgaya karışıyor ve o sırada oradan geçmekte olan Adem olaya müdahale etmeye çalışıyor.

Tanıtımda kimin yaralandığı görülmüyor ancak kara haber konağa ulaşıyor. Faruk’un telefonda “Ne demek hayati tehlikesi var, ne olmuş kardeşime?” sözleri Fikret’in mi Ademin mi yaralandığı konusunda merakı arttırdı.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ın muhteşem dönüşü!

Boran’lar ait oldukları yerde ayağa kalmak için yeni bir hayata merhaba derler. Garip’in bir sürprizi ile de konağa girişleri büyük bir şaşkınlığa sebep olur. Adem’in çocuğu için seçtiği hayatta gidecek hiçbir yeri yoktur, elini uzatan kişi ise Güneş olur. Emir içinse bu yeni hayat ait olamama hissi yaratmaktadır, çocuk duyguları ile baş edemez hale gelir. Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.