Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şaşırtan gelişme! İzleyici neden artık Süreyya’yı sevmiyor?

İstanbullu Gelin’de şaşırtan gelişme! İzleyici neden artık Süreyya’yı sevmiyor?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin bu sene üçüncü sezonuyla ekranlarda olan ve mayıs ayında final yapacağı konuşulan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde bu aralar izleyicinin tavırlarından rahatsız olup en çok şikayet ettiği isimlerin arasında başkarakter Süreyya da var.

Şuana kadar konağın en ılımlı, olgun, sevecen, güler yüzlü ismi olan Süreyya zaman zaman verdiği aşırı tepkilerle izleyiciyi bıktırıyordu ancak durum bu sefer bir tık daha fazla gibi duruyor.

Özellikle, Esma Sultan’ın hastalığı ortaya çıkıp konağın sorumluluğu Süreyya’ya kalınca sanki Süreyya konaktaki herkesin hayatına daha fazla karışır oldu. İzleyiciler, Süreyya’nın herkese akıl hocası gibi davranmasından ve sürekli pembe bulutlarda geziyormuş gibi iyimser olmasından rahatsızlık duruyor.

İstanbullu Gelin'de şaşırtan gelişme! İzleyici neden artık Süreyya'yı sevmiyor? 8

Üstelik, Esma Sultan’ın hastalığı çok fazla ilerlememiş  ve hala aklı başındayken Süreyya’nın konakta bu kadar hakimiyet kurması da mantıklı görünmüyor.

Öte yandan, bu sezonun ilk bölümlerinde Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz’ın büyümüş halini görmüştük. Ancak gelecekte olacakları gösteren bu sahneler izleyicinin ilgisini çok çekmeyince yeni bölümlerde yer almaz oldu. Hatta, Yaz Boran’ın büyümüş halini canlandıran Ahsen Eroğlu başka bir diziyle anlaştı. Şuan Star TV’nin bir diğer dizisi ‘Kuzgun’da rol alıyor.

Ancak izleyebildiğimiz kadarıyla Yaz’ın konuşmaları izleyiciye Süreyya’nın yaşayacağı bazı psikolojik sorunların işaretini vermişti.

Süreyya’nın konakta aldığı bu sorumluluk ve tekrar Esma Sultan’la ters düşmeye başlaması onun yaşayacağı kırılmalar olarak da tahmin ediliyor.

Unutulmayan bir başka detay ise Yaz’ın Süreyya’nın babaannesini öldürdüğünü söylemiş olması.

İstanbullu Gelin'de şaşırtan gelişme! İzleyici neden artık Süreyya'yı sevmiyor? 9

İzleyicinin esas merak edilen nokta ise, Süreyya’nın Esma Sultan’ın ölümünde gerçekten rolünün olup olmadığı…

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış gibi oyuncuların rol aldığı dizide tüm bu detaylar yeni bölümlerde açıklığa kavuşacak.