Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de sosyal medyayı birbirine katan olay…

İstanbullu Gelin’de sosyal medyayı birbirine katan olay…

tarafından ker_def

İpek haklı mı haksız mı?

Ada’nın doğumuyla lohusa depresyonuna giren İpek’in, Fikret’le ve kızıyla ilgilenmemesi, sürekli bir sıkıntı içinde olması ikilinin evliliğine büyük zarar vermişti. Başlarda tedavi olmayı kabul etmeyen İpek’in, tedaviyi kabul ettikten sonra düzelmeye başlaması ve gözünü açması pek de uzun sürmedi.

Bu süreçte kendini çok yalnız hisseden Fikret teselliyi ve gerçek aşkı bulduğu Esra’yı, bırakmak istemeyince, Fikret İpek’e boşanmak istediğini söyledi. Aldatılmayı kabul edemeyen İpek ise, Fikret’in birden ondan nasıl vazgeçebildiğini anlayamıyor ya da anlamak istemiyor kimse çözebilmiş değil.

Son olarak Fikret’in doğum gününü Esra’yla geçirip, konaktaki yemeğe geç gelmesi; İpek için bardağı taşıran son damla oldu ve Ada’yı da alıp annesinin evine gitmeye karar verdi.

Hal böyle olunca da izleyenler ikiye bölündü.

Bazıları İpek’in bunu hak etmediğini, Fikret’i terk ederek en doğrusunu yaptığını düşünürken, bazıları da İpek’in en başından hata yaptığını bir gün bunun olacağını bilmesi gerektiğini düşünüyor.

İzleyiciler bu durumla ilgili; “Hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez!”, “İpek sonuna kadar haklı!”, “Fikret ne sanıyordu Ada’nın kalıp sadece karısının değişeceğini mi!”, “Fikret başından beri haklı onu seven bir kadın buldu sonunda!”, “İpek bu hale getirdi Fikret’i!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, Fikret İpek evliliğinin sonunun nereye varacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte 39. bölüm fragmanı: