Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki o sahne büyük alay konusu oldu! Resmen ışınlandılar!

İstanbullu Gelin’deki o sahne büyük alay konusu oldu! Resmen ışınlandılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin 48. bölümünde yaşanan bir sahne, izleyenleri hem çok şaşırttı hem de tepkilere neden oldu!

Esra’nın bir anda ortaya çıkması, dizinin müdavimlerini çok kızdırdı.

Daha da çok kızdıran ise ikilinin karşılaşır karşılaşmaz yeniden birlikte olmaları oldu.

Adem ile bir meyhanede dertleşen Fikret’in, Esra’yı arkadaşlarıyla aynı ortamda görmesinden sonra onu tuvalete gittiğinde takip etmesiyle, iki eski aşık yeniden bir ilişki yaşadı.

İpek ne kadar kötü bir kadın olarak görülse de Fikret’in bu yaptığını onaylamayan izleyiciler, sosyal medyadan yorum üstüne yorum yağdırdılar.

Bir izleyicinin yaptığı şu yorum, pek çok izleyicinin yorumlarını özetler nitelikteydi:

İstanbullu Gelin'deki o sahne büyük alay konusu oldu! Resmen ışınlandılar! 7

“Böyle bir sahneye gerek var mıydı gerçekten? Bu iğrençliği izlemek zorunda miydik? Bu ikisini bile görünce tüylerim diken diken oluyor aralarındaki şeyin “imkansız tutkulu aşk” olduğunu öyle göründüğünü falan mı zannediyorlar? Gozlerimi kapattim izlemedim bile o derece…İpek’in de dediği gibi yapılan hiç bir kötülük bu ikisinin yaptığı iğrençliği aklamaz…”

İzleyenlerin tek garipsediği durum Fikret ve Esra’nın yeniden birlikte olmalarının yanı sıra, bir anda meyhanenin tuvaletinden Esra’nın evine geçmeleri oldu. “Tuvaletten yatağa nasıl geçtiler anlamadım!” yorumları yapan izleyenlerden bazıları “Bu sahne var mıydı gerçekten?” diye sormadan da edemediler.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Esra ve Fikret’in ışınlanmış gibi bir anda eve gelmeleri, sosyal medyada da alay konusu oldu. “Resmen tuvaletten yatağa ışınlandılar” şeklinde yorumlara neden olan sahne, pek çok kişi tarafından ti’ye alındı.

Esra’nın çantası bile kolunda yoktu. Hangi ara kalktılar, birlikte çıkıp arabaya binip eve geldiler kimse anlamadı!

Bu sahneyi sadece Esra’nın hamile kalması için kurguladıkları fikrinde olan izleyenlerden bir kısmı ise İpek’in yaptığı kötülüklerden sonra bu durumu hakettiği görüşünü de paylaşıyorlar sosyal medyadan.

Ancak tabii Esra’nın yeniden ortaya çıkmasının, ortalığı iyice karıştıracağı da belli oluyor.

Kafası iyice karışan Fikret, Esra’nın birlikte olduktan sonra Fikret’ten gitmesini istemesi, ilişkiyi sürdürmek istememesi üzerine daha da sinirleniyor.