Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den ayrılan oyuncuya Aslı Enver’den büyük destek geldi!

İstanbullu Gelin’den ayrılan oyuncuya Aslı Enver’den büyük destek geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
21 Eylül Cuma akşamı yeni sezona başlayacak olan İstanbullu Gelin’de Süreyya’yı oynayan Aslı Enver, diziden ayrılan oyuncu arkadaşına sosyal medyadan destek verdi.

Aslı Enver, geçtiğimiz sezon sonunda dizide Bade karakterini oynayan Hira Koyuncuoğlu’nun verdiği bale dersleriyle ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bilindiği gibi Koyuncuoğlu, o dönem birlikte olduğu Berkay Hardal’ın oynadığı Murat karakterinin yurt dışına gitme hikayesiyle diziden ayrılmıştı.

Berkay Hardal’ın Meleklerin Aşkı dizisinde başrol oynaması nedeniyle diziden erken ayrılması, Hira Koyuncuoğlu’nun da hikayeden çıkmasına neden olmuştu.

İstanbullu Gelin'den ayrılan oyuncuya Aslı Enver'den büyük destek geldi! 8

İki aşığın diziden ayrılmasından sonra ilişkileri de bitmişti. Meleklerin Aşkı’nda yoğun bir çalışma temposuna giren Berkay Hardal, sevgilisine vakit ayıramayınca ilişkilerinin de bittiği magazin basınına yansımıştı.

İstanbullu Gelin’den ayrıldıktan sonra ortalarda görünmeyen Hira Koyuncuoğlu’nun bale dersleri verdiği de Aslı Enver’in paylaşımıyla ortaya çıkmış oldu.

İşte Enver’in o paylaşımı:

İstanbullu Gelin'den ayrılan oyuncuya Aslı Enver'den büyük destek geldi! 9

Hira Koyuncuoğlu kimdir:

1995 yılında Yalova’da doğmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından O Hayat Benim dizisinde Nehir karakterini canlandırmıştır. Star Tv’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Bade karakterini canlandırdı.