Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den şoke eden tanıtım! Adem’in kalbi duruyor!

İstanbullu Gelin’den şoke eden tanıtım! Adem’in kalbi duruyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’den 65. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde Fikret ve Adem, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, dışarıda herkes perişan durumda!

Esma, Faruk’u, Adem’i yeniden hayatlarına almak, yakınlarına getirmekle suçlayıp ve bunun sonucunda da yaşanan olayların sorumlusu olarak görüyor.

Adem’e şirkette hisse vermesinin olayı bu noktalara getirdiği suçlamasını yapan Esma Hanım’a karşı Faruk, olayın iç yüzünü henüz bilmediklerini anlatmaya çalışırken, Adem ve Fikret de ameliyatta canlarıyla uğraşıyorlar.

İstanbullu Gelin'den şoke eden tanıtım! Adem'in kalbi duruyor! 7

Fikret’in içkili halde karıştığı kavgada onu korumaya çalışırken kendisi de yaralanan Adem’in durumu kritik. Yeni tanıtımda Adem’in kalbinin durduğu ve kalp masajı yapıldığı görülüyor.

Fikret ve Adem içerde savaş verirken, dışarıda da başka bir savaş yaşanıyor.

İpek ve Dilara, büyük bir acı içinde ameliyathaneden gelecek yanıtı beklerken Esma ve Faruk birbirine giriyor.

İşte 65. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…