Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in 55. bölüm tanıtımında büyük bir sürpriz var! O kişi, dizinin yönetmeni!

İstanbullu Gelin’in 55. bölüm tanıtımında büyük bir sürpriz var! O kişi, dizinin yönetmeni!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yarın (28 Eylül) akşam 55. bölümü ekrana gelecek.

Çarpıcı bir sezon finaliyle ekrana gelen dizinin bu haftaki bir sahnesinde ilginç bir sürpriz yer alıyor.

Dizinin başından beri yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan da bir sahnede yer alacak.

O sahneyi dikkatli izleyin!

55. bölüm tanıtımında ortaya çıkan kısa sahnede, kızı Yaz ile birlikte vapura binen Süreyya, vapurun dışındaki bir yere oturuyor ve tam o sırada yanındaki iki kadından birisi uzanıp Yaz’ı seviyor.

İşte o kişi, dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan.

İstanbullu Gelin'in 55. bölüm tanıtımında büyük bir sürpriz var! O kişi, dizinin yönetmeni! 7

Sezon başındaki ilk bölümle herkesi şoka uğratan isim Zeynep Günay Tan, diziye renk katmak için o sahnede yardımcı oyuncu olmuş anlaşılan.

Aslı Enver’in sosyal medya hesabından birlikte fotoğraflarını paylaşarak çok sevdiğini ifade ettiği Zeynep Günay Tan, diziye ayrı bir hoşluk katacak.

Pek çok kişi onu tanımıyor olabilir ama tanıyanlar bu sürprize bayıldı.

Hafızalarda yer eden pek çok dizinin yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan’ın bu sürprizi, izleyenleri gülümsetti.

Dizinin sosyal medya hesabından da geçtiğimiz günlerde yönetmen Tan’ın doğumgünü böyle kutlanmıştı:

Zeynep Günay Tan, Kaybolan Yıllar, Eşref Saati, Hayat Kavgam, Kurtlar Vadisi Pusu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir dizilerinin de yönetmenliğini yapmış bir isim.

Zeynep Günay Tan biyografisi:

1975’te Balıkesir’in Gönen ilçesinde doğan Tan, ilkokul beşinci sınıftan itibaren İzmir’de okumuştur. İzmir Amerikan Lisesi’nde okuduğu yıllarda ailesinin karşı çıkmasına rağmen oyuncu olma hevesine tutulmuştur. Bu yıllarda Cengiz Küçükayvaz’dan eğitim almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kazandığı burs ile İtalya’da “Birleşik Dünya Koleji” adlı okula kaydolmuş ve iki yıl orada okumuştur. İtalya yıllarında, içindeki oyunculuk hevesi okul televizyonunda çalışmasının da etkisiyle kamera arkasına kaymaya başladı. Röportajlar yapıp, kısa filmler çekip kurgu ve montaj bölümlerinde çalıştı. Bu nedenle sinema okumaya karar verdi, Floransa’daki Domms Sinema Televizyon okuluna kabul edildi. Ancak 5 Nisan 1994’te gerçekleşen geniş çaplı ekonomik tedbirler çerçevesinde bursu kesildi ve Türkiye’ye dönmek durumunda kaldı.

Üniversite sınavında Sinema Televizyon bölümünü istemesine rağmen İtalyan Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazandı. Burada okurken bir yandan da stüdyolarada staj yaparak sinema dünyası hakkında daha fazla fikir ve tecrübe kazandı. Bu esnada tanıştığı Kartal Tibet, aynı zamanda ilk asistanlık yaptığı kişi oldu. Bu esnadea montaj konusunda da deneyim kazandı. Kartal Tibet dışında Türkan Derya, Taner Akvardar, Orhan Oğuz, uzun sure Ömer Kavur, kısa bir dönem Atıf Yılmaz ve Şerif Gören, Ziya Öztan ve Çağan Irmak gibi isimlerle çalışma şansı yakaladı.

Sonraki yıllarda asistanlıktan ana yönetmenliğe geçen Tan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adını daha fazla duyurdu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de bir süre çalıştı. 2015’te Muhteşem Sultan: Kösem dizisinin yönetmenliğini üstlendi.

Zeynep Günay Tan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmeni Onur Tan ile evli ve iki erkek çocuğu sahibi.

İşte 55. bölüm tanıtımı: