Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in Murat’ı Berkay Hardal, sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile tanışınca neye uğradığını şaşırmış!

İstanbullu Gelin’in Murat’ı Berkay Hardal, sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile tanışınca neye uğradığını şaşırmış!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin'in Murat'ı Berkay Hardal, sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile tanışınca neye uğradığını şaşırmış! 7

İstanbullu Gelin dizisinde Osman karakterini canlandıran Güven Murat Akpınar sayesinde bakış açısını değiştirdi. Bunu şöyle anlatıyor: “Dizide “abim Osman”ı canlandıran Güven Murat Akpınar sayesinde oyunculuğa bakışım biraz daha değişti. Daha farklı pencerelerden bakabilmemi sağladı. Sete ilk gittiğim zamanlarda bu işten sonra hangi işte oynarım diye düşünürken, şimdi hangi işte oyunculuğumu daha iyi gösterebilirim diyorum. Farklı karakterler de oynamak istiyorum.”

Berkay Hardal, sokakta başına gelen ilginç bir olayı da şöyle anlattı: “Şöyle ilginç bir anım var; yaz tatilinde benzinliğe girdim benzin almak için çok da acelem var, orada çalışan arkadaş “abi seni birine benzetiyorum ama çıkartamıyorum bir türlü” dedi. Ben de belki fotoğraf çektirmek istiyordur diye “evet ben oyum dostum” dedim acelem olduğu için detaya da giremedim. Şöyle bir durdu “abi beni kandırma al benzinini git, şakanın sırası değil” dedi. İnanmadı bana! İkna edemedim!”