Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in setine sürpriz ziyaretçi!

İstanbullu Gelin’in setine sürpriz ziyaretçi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de ekrana gelen ve başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin setinde, ünlü bir konuk ziyaretçi vardı!

Hafta içinde kasık fıtığı nedeniyle bir ameliyat geçiren Gonca Vuslateri, dizinin setine konuk oldu.

Dizide Adem karakterini oynayan Fırat Tanış’ın instagram sayfasından paylaştığı bu fotoğrafta, karavanda Nihal Yalçın ile Vuslateri’nin sohbet ettikleri görülüyor.

Tanış’ın, “Sete misafir gelmiş” notuyla paylaştığı fotoğrafa, İstanbullu Gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan’ın da “Karavanın kapısına DİKKAT AŞIRI YETENEK İÇERİR yazsaydınız” notunu eklediği görüldü.

İstanbullu Gelin'in setine sürpriz ziyaretçi! 7

Bu arada fotoğrafı Fırat Tanış’ın paylaşmasından sonra Gonca Vuslateri de kendi instagram hesabından aynı fotoyu paylaşıp “Dibimde set mi var @firattanis ve @nihalyalciin mı oynuyor ! Hayatta kaçırmam afffedersiniz.Ameliyat mameliyat dinlemem giderim. Ama şu halimizin fotoğrafını paylaşan Fırat’dan intikam almam mı? Ha.. üç güne koşarım-intikam enerjimi toplarım? #İstanbulluGelin @zeyntann hocayı yakalamadan önceydi.Şahane ekip! Şahane iş ! Tebrikler yine” notunu düştüğü görüldü.