Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in sezon finali, sandığınız gibi olmayacak!

İstanbullu Gelin’in sezon finali, sandığınız gibi olmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Bu akşam Star TV’de sezon finaliyle ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinin oyuncuları, final sahnesinden tiyolar verdiler!

Star TV’deki Duymayan Kalmasın programına konuşan Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Aslı Enver, İstanbullu Gelin’in hikayesinin farklı olduğu ve pek çok dizideki gibi sezon finalinde izleyicinin patlama, kaza gibi durumları beklememesi gerektiğinin altını çizdiler.

Özcan Deniz, “Biz çok o damdan düştü, araba çarptı hikayesi anlatmıyoruz dizide. İnsani duygular üzerinden gidiyoruz hep. Zorlama bir şey yok bizim dizide. Sezon finalinde de yine bu insani durumlar ön planda olacak” ifadesini kullanarak yeni sezonda da aynı tatta bir hikayenin izleyiciyi beklediğini belirtti.

İstanbullu Gelin'in sezon finali, sandığınız gibi olmayacak! 7

Dizinin Esma Hanım’ı İpek Bilgin de “Bu dizinin kazanan tarafı psikoloji” diyerek finalle ilgili sır vermemek için dikkatli konuşmaya çalıştı ve “Sanıyorum dizinin finalinde büyük olay olur ama kazandıran büyük olay değil” diyerek üstü kapalı bir cümle kurmayı tercih etti.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizide Süreyya’yı oynayan Aslı Enver de diğer oyuncuların görüşlerini tekrarlayarak “Bizim elimizde bir final yok” ifadesini kullandı. Kendisinin de evde diziyi izlerken olayların üstünde durmadığını, karakterlerin değişimine odaklandığını belirten Enver, sezon finali için başka bir yorum yapmaktan da kaçındı.