Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in ünlü çifti Salih Bademci ve İmer Özgün’den müjde var!

İstanbullu Gelin’in ünlü çifti Salih Bademci ve İmer Özgün’den müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol alan Salih Bademci ve İmer Özgün çiftinden harika bir haber geldi. Salih Bademci, bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu.

Baba olmanın heyecanını yaşayan Bademci’nin instagram hesabından bebeğinin parmağını tuttuğu fotoğrafa binlerce beğeni ve çok sayıda da yorum yapıldı. “Güç onlarda” notu ile fotoğrafı yayınlayan Salih Bademci, çocuğunun cinsiyetini ise belirtmedi. Çiftin üniversite yıllarından bu yana birlikte oldukları da biliniyor.

İstanbullu Gelin'in ünlü çifti Salih Bademci ve İmer Özgün'den müjde var! 7

Paylaşıma ünlü isimler de yorum bırakarak çifti kutladı. Ebru Şahin, “Ne güzel bir haber bu. Şansı, ömrü güzel olsun, hepinize sevgiler” diye not bıraktı.

İstanbullu Gelin’de çiftin rol arkadaşı Özcan Deniz, “Vay vay vay. Allah bağışlasın kardeşim, nasıl güzel bir şey bu ilk temas” diye yorum yazdı. Fırat Tanış ise “Oooo hayırlı olsun Salih, nefis haber” yorumu yaptı.

Öykü Karayel, Kerem Bürsin, Müjde Uzman, Neslihan Yeldan, İbrahim Kendirci, Yeliz Şar, Nergis Kumsabar, Selen Öztürk, Devrim Yakut mesaj bırakan isimler arasındaydı.