Ana sayfa Sosyal Medya İşte başarılı oyuncu İlay Erkök’ün hayatının akışını değiştiren an!…

İşte başarılı oyuncu İlay Erkök’ün hayatının akışını değiştiren an!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014 yılından bu yana setlerde olan genç oyuncu İlay Erkök bugüne kadar pek çok farklı projede rol aldı.

Ekran macerasına ilk olarak Güneşi Beklerken dizisiyle  başlayan güzel oyuncu, İnadına Aşk, Hayatımın Aşkı, İlk Öpücük, Darısı Başımıza gibi yapımlarda başarılı performanslara imza attı.

En son Hercai isimli dizide ‘Yaren’ karakterine hayat veren oyuncu, Moodboard Mags Dergisi’nin Eylül ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

İşte başarılı oyuncu İlay Erkök'ün hayatının akışını değiştiren an!... 8

İlay Erkök, dergiye verdiği röportajda oyunculuk aşkının nasıl başladığını da anlattı.  Meğer genç oyuncu daha ortaokul yıllarından itibaren oyuncu olmayı aklına koymuş.

İlay Erkök, “Her şey ortaokul zamanlarımda bir gösteri için Hamlet’ in olmak ya da olmamak tiradını ezberleyip performansa dökmemle başladı” sözleriyle duygularını ifade etti. Oyuncu, ilk profesyonel işinin ise, ‘Demet’ karakterinin gençliğini canlandırdığı Güneşi Beklerken dizisi olduğunu söyledi.

İşte başarılı oyuncu İlay Erkök'ün hayatının akışını değiştiren an!... 9

Dijitalde Blu TV’nin İlk ve Son isimli dizisinde de yer alan oyuncu bir röportajında dijital ve televizyon ayırımının olmadığını belirterek, daha çok televizyon projelerinde bulunmayı arzu ettiğini ifade etmişti.

İlay Erkök, “Ekran önünde yani, daha çok ailemin izleyeceği yani beni izleyebilecek diğer kesimdeki insanları da unutmak istemiyorum. Onların da beni izleyebilecekleri bir projeyle de televizyona dönmek istiyorum” şeklinde konuşmuştu.