Ana sayfa Dizi Haberleri İşte budur! Kadın dizisi şok üstüne şok yaşatıyor! Pırıl, kimsenin yapamadığını yapacak!

İşte budur! Kadın dizisi şok üstüne şok yaşatıyor! Pırıl, kimsenin yapamadığını yapacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında dün akşam 38. bölümü yayınlanan Kadın dizisinde, bir kaç haftadır yaşanan hızlı gelişmeler izleyiciyi de mutlu ediyor.

Artık ilik mevzusunun uzamaması, Sarp’ın gelip çocuklarını bulması, Bahar’ın görmesinden sonra, Şirin’in çevirdiği dolaplara birinin de dur demesi gerekiyordu.

Sarp’ı kendisiyle olmaya zorlayarak ilik vermeye razı olan Şirin, yaptığı işi şantaja dönüştürüp Bahar’ın da canını yakmak için uğraştı.

Ancak yeni bölümde Pırıl, kimsenin yapamadığını yapacak ve Şirin’in bu kötü oyunlarını bir çırpıda anne ve babasına anlatacak.

13 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde, muhtemelen herkesin içinin yağları eriyecek.

Pırıl, Şirin’in kocasının telefonuna gönderdiği fotoğrafları Hatice ve Enver’e gösterirken, Şirin çileden çıkıp Pırıl’a ‘Ruh hastası’ diye bağırırken, Enver kızını evden kovacak.

İşte budur! Kadın dizisi şok üstüne şok yaşatıyor! Pırıl, kimsenin yapamadığını yapacak! 7

Bahar’ın güç yetiremediği Şirin’in tezgahını Pırıl bir çırpıda ortaya çıkaracak ve Hatice ile Enver’i “Ben Sarp’ın karısıyım ve kızınıza neden bir kaç gün önce kocamla yattığını sormak için geldim. Kızınız aynı zamanda babamın sevgilisi. Anlayacağınız babamla beraberken aynı zamanda kocamla da oldu…” sözleriyle şoka uğratırken, böyle bir ihtimali hiç düşünmeyen Şirin de hayatının şokunu yaşayacak.

Kadın dizisi uzun süredir ağır ilerlemesiyle eleştiriliyordu ama son haftalarda hızla gelişen olaylarla birlikte herkesi şaşkına uğratmaya da devam ediyor. Dizi ilk yayınlanmaya başladığı günlerde, olayların hızlı akışı nedeniyle sevilmişti özellikle. Sonradan bazı konularda sıkışınca eleştirilerin de odağı olmuştu. Ancak yeni sezon bölümlerinde konuların hızlı akması da izleyiciyi sevindiriyor.

Özellikle Şirin’in hainliklerini kimse ortaya çıkaramazken ve Bahar’ı hep güçsüz bir şekilde yakalayıp onu hep can evinden vururken, birinin yüreklice bunu yapması gerekiyordu. O kişi de Pırıl oldu. Tanıtımı izleyenler de sosyal medyadan “İçimizin yağları eridi, oh iyi oldu Şirin’e, helal olsun Pırıl sana, Enver’e bravo kovdu sonunda” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte 39. bölüm tanıtımı…