Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 53. yeni bölümünde Haydar Bozkurt’tan çok duygulandıran sözler!

Savaşçı dizisi 53. yeni bölümünde Haydar Bozkurt’tan çok duygulandıran sözler!

tarafından ker_def

Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin son bölümünde yine aksiyonu bol sahneler vardı. Lesli Karavil’in canlandırdığı Leyla karakteri 52. bölümde diziden ayrıldı. Kağan Bozok tarafından öldürülen Leyla, diziye veda etti. Dizinin 53. yeni bölümü 11 Kasım Pazar akşamı ekranda olacak. Yeni bölümde ise Haydar Bozkurt’un esir düşmesi ekibi şoke ediyor.

Yeni bölüm fragmanında oldukça duygusal anlar izleyeceğiz. Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Haydar Bozkurt’un oğluna nasihatleri tüyleri diken diken ediyor. Ölümle burun buruna olan Haydar Bozkurt oğluna “Boğazın patlayana kadar ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ diye haykır” sözüyle nasihat veriyor.

İşte 53. bölümden ilk görüntüler:

Savaşçı’nın 11 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde, esir düşen Haydar Bozkurt’un oğluna nasihatleri yer alıyor. Ölümle burun buruna Haydar Bozkurt, cep telefonuyla karısı ve çocuğuyla konuşuyor ve oğluna nasihatler veriyor.

İzleyenleri duygulandıran o sahnelerde Haydar Bozkurt’un ”Yaratılmış hiç bir şeyden korkma. Allah’ın dışında hiç bir varlığın karşısında boyun eğme. Alnına alın terinden başka leke değmesin oğlum.

Savaşçı dizisi 53. yeni bölümünde Haydar Bozkurt'tan çok duygulandıran sözler! 7

Oğlum, Yunus gibi inan, Karacaoğlan gibi sev. Kaan Bozok gibi, Haydar Bozkurt gibi dövüş. Paşaların paşası, sarışın kurdun yolundan asla ayrılma. Namussuzla savaşmaktan, ayağa kalkıp ayrılmaktan sakın korkma. Boğazın patlayana kadar ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ haykır. Hiç bir şeyden korkma oğlum” sözleri dikkat çekiyor.