Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Çarpışma’nın aşıkları Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’tan ateş saçan pozların kamera arkası!

İşte Çarpışma’nın aşıkları Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’tan ateş saçan pozların kamera arkası!

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinde her ne kadar başrollerde Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ varsa da dizinin en çok konuşulan çifti olmayı Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk başardı!

Televizyongazetesi/Detay

Dizine Kerem ve Cemre isimli iki aşığı canlandıran oyuncular, aynı zamanda sosyal medyada da birbirlerine çok yakıştırılıyorlar.

Önümüzdeki günlerde yapılacak çeşitli ödül törenlerinde ‘Yılın En İyi Dizi Çifti’ olmaya bile adaylar bu yorumlara bakılırsa.

İki oyuncunun başarılı performansları, onları dizinin bile önüne geçiriyor kimi zaman. Zeynep ve Kadir üzerine kurulu olan hikayeye karşın, Cemre ve Kerem’in hikayesi daha da merak ediliyor.

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un ekran önündeki uyumları, diziyi takip edenlerin de kimi zaman onları birbirlerine yakıştırmalarına neden oluyor.

İkilinin Hello dergisi için verdikleri röportaj ve fotoğraf çekimleri sırasında kaydedilen kamera arkası görüntüleri Alperen Duymaz instagram hesabından yayınladı. Videoya yarım saat içinde 150 binden fazla beğeni geldi.

İşte hayranlarının, takipçilerinin bir arada görmek istedikleri iki oyuncunun romantik ve bir o kadar da aşk kokan o çekimlerinin kamera arkası:

?tesekkurlerr ekip cicek ? @melisapamuk @hellodergisi @roomtr @basakdizer @damlllayilmaz @ixo.mixo @meldanar13 @zeynelabidin @sozmentor @busraltinbiz_ @hrnates1 @tvdizicarpisma

 

İşte Çarpışma'nın aşıkları Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'tan ateş saçan pozların kamera arkası! 7