Ana sayfa Sosyal Medya İşte ekranların yeni jön ve jönfisi! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel!..

İşte ekranların yeni jön ve jönfisi! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yer alan dizilerde partner olan bazı ikililer var ki yıllarca hafızalardan kazınmıyor. Türkan Şoray’la Kadir İnanır, Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle izleyicinin gönlüne taht kurarken, ikilinin replikleri hâlâ hafızalarda…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ise  Aşk-ı Memnu’yla izleyicinin kalbini fethetti. Birliktelikleri unutulmayan iki ünlü isim şimdi de Netflix için çekilecek bir film projesi için yeniden bir araya geldi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, Ezel dizisinden itibaren favori çift. İzleyici, ekranlarda her gün birbirinden güzel, yakışıklı, yetenekli birçok yeni genç oyuncuyla tanışıyor. Peki, aralarından sıyrılıp herkesin beğenisini kazanan yeni yıldızlar kimler?

Hürriyet Gazetesi Pazar eki bu sorunun peşine düştü. Okurlarına son dönemde ‘en iyi’ buldukları başrol kadın ve erkek genç oyuncuları sordu. 360 bin kişinin oy kullandığı bir anket yapıldı. Anket sonucuna göre, geçtiğimiz sezon Baht Oyunu adlı dizide partner olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi birinci oldu.

İşte ekranların yeni jön ve jönfisi! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel!.. 7

360 bin oyun kullanıldığı anket sonucunda Türkiye’nin yeni jönü ve jönfisi gerçek hayatta da birlikte olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel seçildi.

Dizi setinde tanışıp gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti 20 kadın ve 20 erkek finalist arasından en çok oyu alarak listenin ilk sırasında yer aldı.

Erkeklerde yüzde 52.3’lük bir oranla (96.412 oy alan) ilk sıraya oturan Aytaç Şaşmaz’ın ardından gelen ilk 5 oyuncu İlhan Şen, Burak Yörük, Akın Akınözü, Ekin Koç ve Burak Deniz oldu.

Ankete katılanların yüzde 51.7’lik kısmının seçtiği yeni jönfi Cemre Baysel 91 bin 195 oy aldı. Baysel’i Burcu Özberk, Hande Erçel, Ayça Ayşin Turan, Sinem Ünsal ve Yağmur Tanrısevsin izledi…