Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu görüntüleri görünce Gizli Saklı dizisinin erken finali daha üzücü olacak!

Bu görüntüleri görünce Gizli Saklı dizisinin erken finali daha üzücü olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yaz döneminin en iddialı projelerinden birisi olarak öne çıkan Gizli Saklı dizisinin başrolünde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisi buluştu. Dizinin ilk 5 bölümlük reyting performansı Fox TV’yi memnun etmedi.

Gizli Saklı dizisinin eğlenceli hikayesini izleyenler ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla erken final kararına tepki gösteriyor. Dizinin sekizinci bölümde veda edeceğine yönelik iddialar birçok izleyiciyi üzdü. Gizli Saklı dizisinin çarşamba günü yedinci bölümü yayınlanacak, bu hafta yayınlanacak hoş sahneler dizinin bitecek olmasına izleyicilerin daha çok üzülmesine neden olacak gibi gözüküyor.

Bu görüntüleri görünce Gizli Saklı dizisinin erken finali daha üzücü olacak! 7

27 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümde; Yaz’ın Levent’i öpmesi bir kıskançlık krizi başlatır. Levent, Yaz’a onu kıskandığını ve operasyonu tehlikeye attığını söyler.

Yaz, hem Levent’i kıskanmadığını kanıtlamak hem de daha fazla bilgiye erişmek için Zeynep’le arkadaş olur. Bu arkadaşlık Nehir’i rahatsız eder ve Zeynep’ten kurtulmak istediğini daha da belli eder. Tarık ve Âdem, Tufan’ın niyetini daha iyi anlamak için bir oyun kurar.

Bu sırada Aynur, Naz ve Levent’in düğünlerini yapmakta ısrarcıdır. Düğün sırasında davetliler arasında görülen beklenmedik bir kişi işleri sarpa sokar.