Ana sayfa Foto Galeri İşte Kırgın Çiçekler dizisine yeni katılan oyuncular

İşte Kırgın Çiçekler dizisine yeni katılan oyuncular

tarafından ker_def

ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler, reyting yarışında zirvenin hep üst sıralarında yer alan bir dizi oldu. Diziye zaman zaman konuk oyuncular veya yeni oyuncular katıldı. Yeni sezonda da yeni karakterlerin diziye dahil olması sözkonusu.

Peki diziye kimler katılacak?
Kırgın Çiçekler 2017-2018 sezonuna yeni karakter ile girecek. Birbirinden ünlü isimlerin dahil olacağı Kırgın Çiçekler geçtiğimiz sezonda bir çok karakteri diziden çıkarmıştı. Özellikle Mesude, Kemal ve Atakan’ın dizide olmayışı izleyicileri son derece üzmüştü. Ama yeni isimlerin gelmesi ile birlikte dizinin daha çok izleneceği tahmin ediliyor.

Defne ve Serkan bir süredir annelerini arıyorlardı. Yeni sezonda anneleri karakterinde Melis Sözen diziye dahil olacak. Defne ve Serkan’ın hayatına girecek tek kişi anneleri değil. Bir de kardeşleri olacak. Bu sırada Cemre’nin de bir erkek kardeşi olduğu ortaya çıkacak.

Gittikçe iyice karmaşık bir hal alacak olan dizi yeni karakterleri ile çok sevilecek. Diziye eklenen karakterler ile heyecan artacak. Kırgın Çiçekler’e Melis Sözen, Miray Akay, Aras Aydın ve Gürbey İleri gibi başarılı oyuncular katılacak.