Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Adasında Büyük Gerginlik! Ödül Oyununu Kim Kazandı? 3 Haziran Cumartesi

Survivor Adasında Büyük Gerginlik! Ödül Oyununu Kim Kazandı? 3 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Survivor’da her hafta başka bir heyecan, başka bir gerginlik ve kavga gündeme geliyor. Ödül oyununda yaşanan gerginlik de 3 haziran cumartesi günü yayınlanacak bölüme damgasını vuracağa benziyor.

Survivor’da finale yaklaşıldıkça heyecan doruk noktalarına ulaşıyor. Yayınlanan son bölümde oynanan ödül oyunu nefesleri kesti. İki takımın da kıyasıya mücadele ettiği oyunun sonunda kazanan takım villada kalacak ve farklı coğrafyadan gelen aşçılar tarafından yemek ziyafeti çekecekti. Yemeğin ardından gelen dondurma ise yarışmacıların daha da hırslanmalarına yetti. Peki ödül oyununu kim kazandı?

Ünlüler ve gönüllülerin karşı karşıya geldiği oyunun ilk iki etabı berabere bitti. Son etabı ise ünlüler kazandı. Böylece hayalini kurdukları seyahate çıkma şansını yakaladılar. Gönüllüler ise kaybetmenin gerginliğini yaşıyordu. Yeni bölümde haftanın dokunulmazlık oyunu oynanacak. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya gelecek. Oyunu ünlüler kazanırsa gönüllüler iyice güçlerini kaybedecek. Çünkü şu an ünlüler takımında 5 gönüllüler takımında ise 4 kişi kaldı. Gönüllülerin bu oyunu kazanıp eşitliği sağlamaları gerekiyor.