Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte şimdi yandınız! Zuhal Topal’la Sofrada programına çok sert yeni kural!

İşte şimdi yandınız! Zuhal Topal’la Sofrada programına çok sert yeni kural!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni kural geldi, Zuhal Topal aşırı sertleşti! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında üst üste yeni kurallar gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal’ın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı, geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yeni bölümleri ile ekrana gelmemişti.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Haziran’da 411. bölümü ile başladı ve yeni haftanın kazananı kim olacak merak ediliyor. Programa daha önce puanlama kuralı getirilmişti. Bir kayınvalide kullandığı puanı ikinci kez kullanamamaktaydı… Şimdi bir kural daha geldi.Ancak bu kural çok sert. Zuhal Topal, tüm dizginleri resmen eline aldı. Kayınvalideler artık canlarının istediğini yapamayacak.

Zuhal Topal’ın kayınvalideleri diskalifiye etme hakkı doğdu… Ünlü sunucu, yeni kuralı açıklarken çok sert konuştu. Artık tüm ipler Zuhal Topal’ın elinde. Peki yeni kural ne?

İşte Zuhal Topal’ın açıklaması: “Lütfen beğendiğiniz, beğenmediğiniz yemekleri iyi tartarak, ölçerek, yorumlarınıza uygun, yorumlarınıza paralel puanlar veriniz.

Yorumlar ile puanlar birbirini tutmaz ise, kasıtlı olarak verildiğini düşünürsem, masaya şartlı oturduğunuzu hissedersem, bunu yorumlarınızla, puanlarınızla belli ederseniz, üst üste sürekli düşük puanlar kullanırsanız, genel itibariyle beğenilen masalara düşük puanlar verilir ise, diskalifiye ediyoruz.

Bunu da söylemiş olayım. Hangi gün, hangi saat olduğu önemli değil. Cuma günü de olabilir bu. Finale dakikalar kala da diskalifiye olabilirsiniz. O yüzden verdiğiniz puanlara dikkat edin.”