Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisinin ekibi hayatından çok memnun!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin ekibi hayatından çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ilk iki bölümü yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinde Ozan Dolunay, performansı ile göz doldurdu. Elçin Sangu ile de çok iyi bir uyum yaklayan oyuncu, Zalim İstanbul’un ardından kariyerinde yükselişini sürdürüyor.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, yeni dizisi hakkında da bilgi verdi. Çekimlerin çok iyi gittiğini anlatan Ozan Dolunay, “1,5 oldu başlayalım: Bizim keyfimiz çok yerinde. Eğlenceli bir senaryo. Oynadığım karakterle ilgili çok memnunum.Biraz daha iç enerjisi düşük olan ve az yorucu bir karakter, Cenk’ten sonra” şeklinde konuştu.

Dizide çok iyi bir ekibin buluştuğunu anlatan oyuncu, kamera arkasının da kamera önünün de yıllardır birlikte çalışıyormuş gibi bir ortam yakaladığını ifade etti.

Ozan Dolunay, “Garip bir uyum var. O çok güzel. Herkes memnun. Bakalım seyirci ne tepki verecek. Hepimizin keyfi çok yerinde” dedi.

Dizinin ilk iki bölümünün reytinglerinin beklentilerden daha düşük gelmesine rağmen, yükseliş sergileyebilecek bir yapım olan İyi Günde Kötü Günde, yolculuğuna Cumartesi akşamları devam ediyor.

Ozan Dolunay’ın röportajını videodan izleyebilirsiniz.