Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzel – Çelik – Ercan’ın neden dağıldığı ortaya çıktı! Eser Yenenler, İzel’in fobisiyle fena dalgasını geçti!

İzel – Çelik – Ercan’ın neden dağıldığı ortaya çıktı! Eser Yenenler, İzel’in fobisiyle fena dalgasını geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran isimlerden şarkıcı İzel, Eser Yenenler Show programının 3 Mayıs Cuma gecesi ekrana gelen Eser Yenenler Show programının 21. bölümünün konuğu oldu.

Eser Yenenler sorduğu sorularla İzel’i bir hayli sıkıştırdı. İzel, kendisinde kozmetik hastalığı olduğunu ve cebinde ne kadar para varsa onu kozmetiğe yatırdığını söyledi.

İzel, sabah saat 05 sıralarında cin gibi olduğunu ve konuşacak, dertleşecek kimse olmamasından dert yandı.

Ünlü şarkıcı, en güzel paylaşımlarını sabah erken saatlerde yaptığını ifade etti.

İzel, sabah saat 08.00’de yattığını ve öğlen 13.00 – 14.00 gibi kalktığını söyledi. Gece sahne aldığı için uyuma düzeninin uzun süredir bu şekilde olduğunu ifade eden etti.

İZEL – ÇELİK – ERCAN NEDEN AYRILDI?

İzel, Çelik, Ercan grubunun neden dağıldığı sorusu da soruldu. İzel, “Çelik bi toplantı istedi. Her şey güzel gidiyordu. O zamanki yapımcımız Ali Rıza Türker idi. Çelik ayrılmak istediğini söyledi. Biz de İzel, Ercan olarak devam ederiz diye konuştuk. İyi ki de ayrılmış, iki erkek biraz sıkıntı yaratıyor. Bir de pat diye meşhur olunca kaldıramıyor insan. Sonra biz bir tane İzel-Ercan yaptık. Biz de ayrıldık. Amip gibi dağılıyoruz, bölüne bölüne. Sonra ben ‘yapmayayım’ dedim, alışmışım onlara sırtımı onlara dayamaya. Sonra Ercan ‘devam edeceksin biz destek olacağız’ dedi” şeklinde konuştu.

İZEL’İN YILAN FOBİSİ

Eser Yenenler, en büyük fobisini sorunca İzel, “İsmini söylersen kaçmak zorunda kalırım. Bir sürüngen” diye konuştu. İzel, yılan adını duymak bile istemiyordu ama Eser Yenenler esprileriyle ünlü şarkıcıyı bir hayli sıkıştırdı.

İzel, “Var mı böyle enteresan fobisi olan” diye konuşunca, bir izleyici “Yılan” diye bağırdı ve İzel çığlık attı. Ünlü şarcıkı soruyu niye sorduğunu da sorguladı. O anları videodan izleyebilirsiniz.