Ana sayfa Dizi Haberleri Kaç haftadır görünmüyorlar! Kadın dizisindeki o karakterlere ne oldu?

Kaç haftadır görünmüyorlar! Kadın dizisindeki o karakterlere ne oldu?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Ekranların sevilen dizilerinden ‘Kadın’ reytinglerde gösterdiği başarıyla yapımcı ve kanalın yüzünü güldürse de şu günlerde senaryosunda göze batan noktalar yok değil.

Hikayenin Bahar-Sarp-Arif üçgenine sıkışmasından dolayı izleyicilerin sıkılması bir yana dizide birden bire ortadan kaybolan karakterler var.

Dizinin ilk sezonunda yer alan Musa ve Jale gibi karakterler birden bire yok oldu. İlk sezonda eşi Jale’den boşanan ve hatta bir ara Yeliz arasında bir yakınlaşma olacağını düşündüğümüz Musa karakteri ikinci sezonun başından beri görünmüyor. Musa’ya ne olduğuna dair dizide bir açıklama da yapılmadı.

Kaç haftadır görünmüyorlar! Kadın dizisindeki o karakterlere ne oldu? 8

Musa’nın boşandığı eşi Jale ikinci sezonda dizide yer almaya devam etse de onun da sahneleri gittikçe azaldı. Aynı zamanda Hatice eşi Enver’in yeğeni ve Bahar’ın doktoru olan Jale’nin son 2-3 haftadır neredeyse hiç sahnesi yok.

Kaç haftadır görünmüyorlar! Kadın dizisindeki o karakterlere ne oldu? 9

Ondan önceki bölümlerde de sadece Yeliz’in cenazesinde göründü.

İlk sezon eşiyle yaşadığı sorunlar, Bahar gibi iyi bir anne olamaması hatta anne olmak istememesi gibi detaylarla farklı bir hikayeye sahip olan ve dikkat çeken bir karakter olan Jale’nin yokluğu izleyicinin dikkatini çekti.

İzleyenler şimdi Jale karakterini canlandıran oyuncu Ece Özdikici’ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların yorumlarında diziden ayrılıp ayrılmadığını soruyor.