Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May’in küçüklük halini görmeniz lazım! Bir anısı var ki, evlere şenlik

Jessica May’in küçüklük halini görmeniz lazım! Bir anısı var ki, evlere şenlik

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Jessica May, Brezilya’da doğdu ve bir çiftlikte serbest bir çocukluk dönemi geçirdi. Ünlü oyuncu yıllar sonra ise Türkiye’ye geldi ve çeşitli projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine başladı.

Türkçe öğrenen ve burayı da fazlasıyla benimseyen oyuncu, şimdilerde atv ekranında yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ile birlikte başrolde yer alıyor. Jessica May, atv’de yayınlanan Dizi TV programına hayatının pek bilinmeyen çocukluk yıllarına dair açıklamalar yaptı.

Çok yaramaz bir çocuk olduğunu belirten oyuncu, bir gün kaybolmuş ve ondan sonra da önemli bir karar almak durumunda kalmış. Oyuncu, çocukluk dönemiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Ben çok yaramazdım. İnanılmaz yani. Zaten çiftlikte, özgürce bir şekilde büyüdüğümüz için… Annem, neredeler, nereye gittiler, saat kaçta eve gelmediklerini hemen hemen her gün yaşıyorduk… Çünkü biz dolaşırdık. Ben kardeşimle birlikte dolaşırdım. Ağaçların tepesinde, nehirlerde, atların üstünde. O yüzden yaramazdım.”

Jessica May'in küçüklük halini görmeniz lazım! Bir anısı var ki, evlere şenlik 8

Yaşadığı bir anısını da anlatan oyuncu, dedesinin evine gitmek için kimseye haber vermeden, farklı bir bölgeyi de keşfetme hedefiyle yola çıktığını ve kaybolduğunu söyledi.

Jessica May, hayatında da değişim yaşanmasına sebep olan o anısını şöyle anlattı:

“Bir gün ben bisiklete binim, dedemin evine giderken anneme haber vermedim. Kayboldum… Böyle başka bir yeri keyfedeyim derken kayboldum. Herkes de benim peşimden gece yarısı, öyle bir telaşlandırdım ailemi. Ama bir daha da yapmadım. ”

Jessica May'in küçüklük halini görmeniz lazım! Bir anısı var ki, evlere şenlik 9