Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 3. sezon 6. bölümden 2. fragman; Gülse Birsel yeni bölüm için çok iddialı!

Jet Sosyete 3. sezon 6. bölümden 2. fragman; Gülse Birsel yeni bölüm için çok iddialı!

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisinin Ozan’ı yeni sevgilisiyle şaşırtıyor… Dizide yeni gözde Şennur oluyor… Jet Sosyete 3. sezon 6. bölümüyle 15 Kasım Cuma saat 20.00’de puhutv’de izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Videodan 6. bölümden 2. yeni fragmanı izleyebilirsiniz. Gülse Birsel, yeni bölüm hakkında yaptığı paylaşımlarda çok iddialı ifadeler kullandı. Cuma günü tüm izleyicileri dijital platforma beklediklerini belirten mesajlar paylaştı.

İşte 3.sezon 6.bölümde yaşanacakların detayı:

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yayınlanacak eğlenceli dolu bir bölümle devam ediyor. Yeni yuvasında izleyiciden büyük ilgi gören dizinin altıncı bölümünün konuk oyuncuları Öykü Karayel ve Hakan Salınmış olacak.

Dizinin bu bölümünde Ozan ailesiyle tanıştırmak üzere eve getirdiği yeni sevgilisinin her yemekten sonra banyoya gitmesi, ailede merak uyandırır. Diğer yanda Tony, Talip ve Cengiz şirketin mevsimi geçmiş ürünlerini pazar usūlü satmaya karar verir.

Satışlar iyi gider ancak Cengiz anlaşılamayan bir alerji nedeniyle zor duruma düşer. Şennur, Gizem’in arkadaşının göğüs küçültme ameliyatından sonra kullanmadığı sutyenlerini bedava diyerek alıp kullanmaya başlar ve kısa süre sonra başta evini yapan müteahhit olmak üzere mahallenin gözdesi haline gelir.

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com’dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.