Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 8. bölümde sürpriz bir konuk var!

Jet Sosyete 8. bölümde sürpriz bir konuk var!

tarafından zk zk
Star TV’de Pazar akşamlarının sevilen dizisi Jet Sosyete, geçtiğimiz hafta Gülse Birsel’in rahatsızlığından dolayı tekrar bölümüyle ekrana gelmişti.

Bu hafta 8. bölümü yayınlanacak olan diziye Oğuzhan Koç, konuk oyuncu olarak geliyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz’ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

JET SOSYETE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanım’ın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizem’in, Zahide Hanım’a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındık’ın evde bakımını üstlenen Ozan’ın ise anaç duyguları uyanır.