Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete bitti ama Gülse Birsel’den yeni müjde geldi!

Jet Sosyete bitti ama Gülse Birsel’den yeni müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Ege’de tatilin keyfini çıkartıyor. 3.sezonunu Puhu TV’de geçiren Jet Sosyete dizisi Mayıs ayının başında final bölümü ile ekran ömrüne nokta koydu. Hayranları Gülse Birsel’den yeni projeler beklemeye başladı.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi 3 öneli komedi dizisinin arkasındaki isim olan Gülse Birsel, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine bir müjde verdi. Oyuncu, yeni sezon için bir sürprizinin olduğunu duyurdu.

Gülse Birsel, yere kadar uzanan elbisesi ile güzelliğini sergilediği kısa bir video paylaştı. Mesaj olarak da “Böyle tersten, yavaş çekim antin kuntin şeyler yapıyorlardı, çok haset ediyordum. Yeni işler yazmaya odaya kapanmadan, içimde kalmasın dedim” diyerek video paylaşımında bulundu. Birsel’in yeni işler vurgusu da dikkat çekti.

Gülse Birsel, hayranları bu paylaşımın ardından nasıl bir projeye başlayacağı konusunda bir hayli meraklı. Yeni bir dizi mi geliyor? Gülse Birsel, bir ara tiyatro yapmayı çok istediğini de söylemişti.

Ünlü senarist ve oyuncunun yeni projesi daha şimdiden büyük merakla takip ediliyor… Kimi hayranları ise Aile Arasında 2 filmini yapmasını beklediklerini belirten yorumlarda bulundu. Aile Arasında filmi 2017 yılının Aralık ayında vizyona girmiş ve büyük de ilgi görmüştü.

Gülse Birsel’in nasıl bir hazırlık içinde olduğu konusunda bir bilgi yok.