Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den 25 yıl sonra kıskandıran nostalji!

Özge Özpirinçci’den 25 yıl sonra kıskandıran nostalji!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca canlandırdığı Bahar karakteri ile büyük beğeni toplayan Özge Özpirinçci, dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanan dizi sayesinde büyük bir popülerlik kazandı…

Özge Özpirinçci, başarılı performansıyla da büyük takdir topladı. Ünlü oyuncu en son Netflix tarafından iptal edilen Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizi projesindeki Reyhan karakteri ile gündeme gelmişti. Proje, gay bir çiftin hikayede yer alması ile gündeme gelmiş, sonrasında senaryoda değişiklik yapılmış ama Netflix’in iptal kararı ile herkes şaşırmıştı.

Özge Özpirinçci, şimdilerde tatil yapıyor ve Kadın dizisinin yorgunluğunu üzerinden atıyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerine kendisi hakkında bilgiler sunuyor.

25 yıl önce annesinin giydiği çiçekli gömlekle poz veren oyuncu, “İki fotoğraf arası minimum 25 sene var” notuyla dikkat çekti. Nostalji içeren paylaşımı ile hem dostlarını hem de takipçilerini şaşırtan ünlü oyuncuya binlerce beğeni geldi.

Hayranları ünlü oyuncunun annesine benzediğini belirtirken, birçok kişi kendilerinin böyle hatıra eşyalarının olmamasından yakındı.

Özge Özpirinçci'den 25 yıl sonra kıskandıran nostalji! 8

Ünlü oyuncu ayrıca sunucu Tanem Sivar ve oğlu Süleyman ile fotoğrafını da instagram hesabından yayınladı ve mutlu bir tatil geçirdiğini gösterdi.

Özge Özpirinçci'den 25 yıl sonra kıskandıran nostalji! 9