Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete daha bitmeden Aslı Bekiroğlu yeni dizisini buldu!

Jet Sosyete daha bitmeden Aslı Bekiroğlu yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çektikten sonra dizi oyunculuğuna adım atan Aslı Bekiroğlu, tv8 ekranında yayınlanan Jet Sosyete dizisindeki başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Televizyon Gazetesi Detay – Altın Kelebek ödüllerinde de en iyi çıkış yapan genç oyuncular arasında yer alan Aslı Bekiroğlu, daha Jet Sosyete bitmeden yeni dizisini buldu.

Mayıs ayının başına kadar Jet Sosyete devam edecek. Gülse Birsel dizinin sonraki akıbeti için bir detay vermemişti.

Jet Sosyete’nin Melike’si Aslı Bekiroğlu, Star TV ekranına transfer oldu.

Furkan Andıç ile birlikte başrolünde yer aldığı Benim Tatlı Yalanım dizisinde yer alacak olan ünlü oyuncu yakında yeni rolüyle ekranda yerini alacak.

Yeni dizisinde Suna karakterine hayat verecek olan Bekiroğlu, eğlenceli bir yapımla daha hayranlarının karşısında olacak. Yeni dizinin tanıtım fotoğrafında Bekiroğlu’nun saçlarının Jet Sosyete’den daha farklı olduğu da gözlemlendi.

Jet Sosyete daha bitmeden Aslı Bekiroğlu yeni dizisini buldu! 7

İşte Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu:

Kız babası olmak zordur derler. Üstelik de akıllı mı akıllı bir kız çocuğuna hem ana hem baba olmak iki kere zordur. Hikayemiz; Karısı tarafından terk edilen Nejat’in,(Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra(Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır.

İyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.