Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete dizisi 3. sezona sorunlarla başladı ama izleyebilenler çok beğendi

Jet Sosyete dizisi 3. sezona sorunlarla başladı ama izleyebilenler çok beğendi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Jet Sosyete dizisi nihayet 3. sezonuna başladı. Geçen hafta şehitlerimiz nedeniyle ertelenen dizi, 18 Ekim Cuma akşamı 1. ve 2. bölümleriyle Puhutv.com sitesinde hayranları ile buluştu.

Ancak izleyiciler internet üzerinden yayınlanan diziyi takip etmekte çeşitli zorluklar yaşadı. Sosyal medyaya da yansıyan bu zorluklar nedeniyle Gülse Birsel de açıklama yapmak durumunda kaldı.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Birsel, “Teknik sıkıntılar aşırı yüksek trafikle ilgili” diyerek sitenin aşırı yoğunluk nedeniyle sıkıntılar yaşadığını, düzeltmek için de çalışmalar yapıldığını belirtti.

Birsel’in bu paylaşımına yorumda bulunan hayranları da sıkıntılarını dile getirdi. İnternette dizinin yayın kalitesinin kötü olmasından şikayet eden dizi hayranları, sitenin açılmamasına da tepkilerini gösterdi. Birçok izleyici internet üzerinden diziyi izleyemediklerini, belirten yorumlarda bulundu.

Puhu TV ekibi ise hem teknik olarak hem de izleyicilerin sorunları çözmek adına bir hayli mücadele verdi. Yoğun ilgi sebebiyle site bir süre kilitlenirken, daha sonra normale döndü. PuhuTV ekibi ayrıca sosyal medya üzerinden de gelen destek isteklerini mümkün olduğunca yanıtlamaya çaba harcadı.

Kimi izleyiciler için diziyi açamamaları sebebiyle bu ilk deneyim kötü anlar olarak hatırlansa da, diziyi izlemeyi başaran birçok izleyici de memnun kaldıklarını belirttiler.

“Tek kelimeyle süperdi”diyen birçok dizi hayranı sosyal medyada olumlu yorumlar yaptı.