Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinde büyük şok! 3. sezon 1. bölümü iptal edildi

Jet Sosyete dizisinde büyük şok! 3. sezon 1. bölümü iptal edildi

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Haftalardır yapılan tanıtımlarda, bilgilendirmelerde 11 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de dizinin 3. sezon ilk bölümünün yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak yeni bir gelişme yaşandı.

Dizinin 3.sezon 1. bölümü ileri bir tarihe ertelendi. Jet Sosyete dizisinin sosyal medya hesaplarında yapılan açıklama ile bu konu dizinin hayranları ile paylaşıldı.

İşte o açıklama:

Jet Sosyete dizisinde büyük şok! 3. sezon 1. bölümü iptal edildi 8

Üçüncü sezonunda yeni adresi puhutv.com’da ‘Jet Sosyete’, eğlenceli karakterleri ve yüksek temposuyla bomba gibi bir bölümle hayranlarının karşısına çıkmak için hazırlanmıştı.

Kısalan süresiyle uluslar arası standartlara kavuşan dizinin ilk bölümünde ‘Jet Sosyete’nin unutulmaz karakterleri izleyiciyle hasret giderecek idi… Sezon açılışına Gizem’in yazarlık macerası ve televizyon ekranındaki klişeleri tiye alan sahneler damga vuracak idi…

‘Jet Sosyete’nin üçüncü sezon ilk bölümünde Özkan Uğur, Mahir İpek ve Gülay Afşar da konuk oyuncu olarak yer alacaktı.

Gülse Birsel, Fırat’ın doğusundaki terör odaklarına yönelik olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı harekattan gelen şehit haberleri, ayrıca ülkemize yönelik teröristlerin yaptıkları havan saldırılarında şehit olan vatandaşlarımızı düşünerek 3. sezon 1. bölümü ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Jet Sosyete dizisinde büyük şok! 3. sezon 1. bölümü iptal edildi 9