Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün paylaştı; Bir tane daha olsa yine kız olsun diyeceksin!

Tuba Büyüküstün paylaştı; Bir tane daha olsa yine kız olsun diyeceksin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü… İki kız çocuğu bulunan Tuba Büyüküstün de bu günün anlam ve önemini çok iyi özetleyen bir paylaşıma imzasını attı.

Onur Saylak ile olan evliliğinden Maya ve Toprak isimli kızları bulunan Tuba Büyüküstün, kız çocuğu yetiştirmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten mesajında özel cümleler kurdu.

Kız çocuklarının ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu anlatan mesajında, “Bir tane daha olsa yine kız olsun diyeceksin” sözünü sarf eden oyuncu, takipçilerinden de büyük destek ve beğeni aldı.

İşte Tuba Büyüküstün’ün kız çocuklarını yetiştirirken dikkat edilmesi gereken tecrübelerini de aktardığı o mesajı:

Kız çocuğu doğuracaksın, önce ona bakacaksın uzun uzun, ama gerçekten bakacaksın. Onu anlamak için, onu görmek için izleyeceksin onu. Onu seveceksin sonra, kalbinin derininden gelen bi volkan ateşiyle, ama sadece kalbinle sevmek yetmez onu, kelimelerinle de seveceksin, gözlerinle de… Sonsuz bir merakla bakacak dünyaya göreceksin. Asla bitmeyen sorular, bazen cevabını bilmediğin sorularla dolacak dünyan. Bu hayatla ilgili her şeyi bilmek isteyecek, her şeyi öğrenmek isteyecek çünkü bir gün o da öğretecek… Mutlu olmayı bilsin ki mutluluğu öğretsin, vicdanı bilsin ki vicdanlı olmayı öğretsin, sevgiyi bilsin ki, sevgiyi yaşatsın, bilgiye sonsuz bir açlık duyacak o. Açlığını hor görme , sıkılma çünkü o bir bilge… Sadece karnını değil, kalbini de, beynini de doyur onun… Bir kız çocuğu doğuracaksın işin zor, sorumluluğun büyük. Geçmişte bildiklerinin, kendi yetiştirilmişliğinin önüne geçip yetiştireceksin onu. Sen onu yetiştirirken bir bakmışsın o seni yetiştirmiş. Bir tane daha olsa yine kız olsun diyeceksin keyifle… #dünyakızçocuklarıgünü