Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinin Tony’si Enis Arıkan’dan anlamlı mesaj!

Jet Sosyete dizisinin Tony’si Enis Arıkan’dan anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

3 Ocak 1983 İstanbul doğumlu olan Enis Arıkan, 1998 yılında ekrana gelen Aynalı Tahir isimli dizide Erman karakteriyle ekran hayatına başlamıştı. Birçok dizi ve sinema projesinde yer alan oyuncu, tam olarak 29 yapımda kendini gösterme fırsatı buldu.

Star TV ekranlarında ilk sezonunu tamamlayan ve gelecek sezon da devam etmesine kararı verilen Jet Sosyete dizisinde Tony karakterine hayat veren Enis Arıkan, verdiği sosyal mesaj ile de dikkatleri üzerine çekti.

Enis Arıkan, “Birbirinizi sevin, ölümlü dünya” mesajıyla gündeme geldi.

Oyuncu Enis Arıkan ve sosyal medya üzerinden meşhur ettiği annesi Selma Hanımın komik videoları da izlenme rekorları kırıyor.

Jet Sosyete dizisinin Tony'si Enis Arıkan'dan anlamlı mesaj! 7

JET SOSYETE DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Birlikte çektikleri kısa videolarla ciddi bir takipçi kitlesi kazanan ana oğul ağırlıklı bir şekilde mizahi paylaşımlarda bulunuyor. Ancak Enis Arıkan sosyal medya hesabından paylaştığı son videoyla takipçilerini bu defa ağlattı. Bir tanıdıklarının kendisine yolladığı yıllar öncesine ait görüntüleri sevenleriyle paylaşan Arıkan vefat eden babasının da göründüğü bu videonun altına şu notu düştü: “Bi tanıdığımız yollamış.Babam, annem, ben. Birbirinizi sevin. Ölümlü dünya”