Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete hiç bu kadar komik olmamıştı!

Jet Sosyete hiç bu kadar komik olmamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Jet Sosyete dizisinin 3. sezonu Puhu TV platformunda devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri Cuma akşamları internette yayınlanıyor. Star TV’de ise 3. sezonun önceki bölümleri Çarşamba akşamları yayınlanmaya devam ediyor.

Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin’in kadrosunda yer aldığı dizinin 3 sezondan 13. bölümü ekrana gelecek.

Cengiz karakterinin hapse düşmesi sonrasında gelişen olaylar, Gizem’in başkası ile birlikte olmasına kadar gidecek. Tabii ki bazı sahnelerin rüya olması durumu da olabilir. Çok komik, iddialı ve eğlenceli sahnelerin olduğu bir bölümün geldiğini aşağıdaki fragmandan görebilirsiniz.

Mehmet Özgür, 21 Şubat Cuma günü yayınlanacak bölümün konuk oyuncusu olacak. Bilindiği üzere Mehmet Özgür, TRT1 ekranında Pazartesi akşamları yayınlanan Vuslat dizide Salih Baba karakterine hayat veriyor.

Gülse Birsel de yeni bölümden yeni görüntüleri instagram hesabından yayınladı.

Her Cuma @puhutv, her Çarşamba @startv! ????✨????Akşam yeni bölüme bekliyoruz!???? @jetsosyete #jetsosyete #puhutv #startv