Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete, jet gibi gidiyor! Reytingler’deki çıkış dikkat çekiyor!

Jet Sosyete, jet gibi gidiyor! Reytingler’deki çıkış dikkat çekiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Gülse Birsel’in uzun bir süreden sonra ekrana döndüğü dizisi Jet Sosyete, ilk bölümleriyle eleştiri oklarının hedef olmuş ve Birsel’in tekrara düştüğü ile ilgili yorumlar yapılmıştı.

Sosyal medyada da eleştirilere neden olan dizinin son iki haftadır yükselişe geçtiği görülüyor. Dün akşam yayınlanan 4. bölüm, reytinglerde başarılı bir grafik izledi.

Dün akşam Total’de Survivor ilk sıraya yerleşirken 2. sırada Savaşçı, 3. sırada Cennetin Gözyaşları dizisi vardı.
Jet Sosyete ise 8. sırada yer aldı. Özetiyle de 10. sıraya yerleşti. Dizi, geçtiğimiz hafta Total’de 7. sıradaydı. Bir sıra geriledi ama AB kategorisinde yerini korudu.

AB’de 1. sırada Survivor, 2. sırada Jet Sosyete ve 3. sırada Savaşçı dizisi yer aldı. Jet Sosyete özetiyle de 4. sırada yer aldı. Dizi geçen hafta da AB’de 2. sıradaydı, özetiyle de 8. sıradaydı.

ABC+1 kategorisinde de Survivor 1., Savaşçı 2. ve Jet Sosyete 3. sırada yer alırken 4. sırada da yine Jet Sosyete’nin özeti yer aldı.

Jet Sosyete, sosyal medyanın da gündemindeydi. Savaşçı ilk sırada yer alırken, Fenerbahçe-E.Y. Malatyaspor maçının ardından Jet Sosyete 3. sıraya yerleşti.

Görünen o ki dizi yeni bölümleriyle izleyicinin daha fazla dikkatini çekmeye başlamış. Gülse Birsel’in ilk bölümlerde karakterleri tanıtma tutumuna dikkat çekilen bazı haberlerde ilerleyen bölümlerin beklenmesi söyleniyordu. Jet Sosyete’nin her hafta daha iyi sonuçlar getirmesi bu haberlerin de haklılığını ortaya koymaya başlamış gibi duruyor.