Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’ye gelin kaynana kavgası damga vurdu, izleyenler gülmekten kırıldı!

Jet Sosyete’ye gelin kaynana kavgası damga vurdu, izleyenler gülmekten kırıldı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi Jet Sosyete’nin dün akşam ekranlara gelen 7. bölümü, izleyenleri kırdı geçirdi.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt ve Derya Karadaş’ın paylaştığı dizi, orta halli bir ailenin hızlı bir şeklide jet sosyeteye giriş hikayesini anlatıyor.

Gülse Birsel’in Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi başarılı işlerden sonra yaptığı üçüncü komedi dizisi projesi  Jet Sosyete her bölümüyle izleyenleri çok güldürüyor.

Dizide Gülse Birsel’in canlandırdığı Gizem karakteri çok beğenilirken, dünkü bölümdeki gelin kaynana kavgası herkesi adeta gülmekten ağlattı.

JET SOSYETE DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Cengiz’in annesi Zahide’nin Gizem’den hiç hoşlanmaması ve ikilinin alışveriş merkezinde ettiği kavga, medyaya yansıyınca olanlar oldu.

Sorulan sorular karşısında kendini tutamayan Zahide Hanım, Cengiz Semercioğlu’nun programına bile bağlandı. Tam bu anda Gizem’e yakalanması da olayların tuzu biberi oldu.

İzleyenler bu sahneler için; “Gizem çok alem ya!”, “Zahide gibi bir kadınla da uğraşmak baya zor!”, “Ay bu gelin kaynana olayı!”, “Gizem’in tepkileri beni benden alıyor!”, “Bu olay bomba oldu!” gibi yorumlar yaptılar.

İşte o sahneler: