Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’ye zorunlu ara! Gülse Birsel’e nazar değdi! Serumlu fotoğrafı korkuttu!

Jet Sosyete’ye zorunlu ara! Gülse Birsel’e nazar değdi! Serumlu fotoğrafı korkuttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Uzun bir aradan sonra Jet Sosyete dizisiyle ekrana dönen dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, soluğu hastanede aldı. Birsel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla korkuturken açıklamasıyla rahatlattı.

Birsel, kolundaki serumla hastane odasından bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşırken sevenleri için hastalığının da açıklamasını yaptı ve korkulacak bir şey olmadığını belirtti.

Jet Sosyete'ye zorunlu ara! Gülse Birsel'e nazar değdi! Serumlu fotoğrafı korkuttu! 7

Gülse Birsel, bu fotoğrafın altına şu notu düştü: “Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım! İlaçları damardan çaktılar. 2 güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın. Jet Sosyete Tony’nin dediği gibi ‘Nazar biliyosun’ (Merak edenler olmuş, belirtileri sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku..)”

Mesajı paylaştıktan sonra yoğun bir soru bombardımanının altında kalan Gülse Birsel, durumu daha detaylı anlattı. Birsel’in bu hastalığının Jet Sosyete’nin yeni bölüm çalışmalarını etkileyip etkilemeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Aynı zamanda diziyi de yazan Birsel’in çalışmasına da bu rahatsızlığı nedeniyle kısa bir süreliğine ara vereceği anlaşılıyor. Gülse Birsel, paylaşımında kendisini arayan, ilgilenen herkese teşekkür ederken, hastaneye kaldırılmadığı, gündüzleri gidip iğne ve damardan ilaçlarını aldığını, doktoruna göründükten sonra evine gittiğini belirtti. 2 gündür aynı rahatsızlığı yaşadığını söyleyen Gülse Birsel, abartılacak bir durum olmadığını da mesajına ekledi.