Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Sekban, bein Connet’te talk show programına başlıyor

Kaan Sekban, bein Connet’te talk show programına başlıyor

tarafından ker_def

Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show beIN CONNECT’te Başlıyor! Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, içerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam ediyor.

Türkiye’de komedi dünyasının son dönemdeki en popüler isimlerinden olan, eğlenceli sosyal medya paylaşımları ve tek kişilik gösterileriyle fenomene dönüşen Kaan Sekban, beIN ORIGINALS içeriği olan Alt Tarafı Bi’ Talk Show programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk bölüm çok yakında… Sanattan medyaya, spordan iş dünyasına kadar birçok özel ismi ağırlayacak olan Sekban, eğlenceli sunumu ve her bölüme özel dopdolu içeriklerle çok yakında, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanacak haftada iki bölüm ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te ve beIN SERIES COMEDY kanalında sevenleriyle buluşacak.

beIN’in en yeni orijinal içeriği! Birbirinden özel isimlerin, kendileri hakkında merak edilenleri anlatacağı, renkli sohbetlerin yanı sıra Kaan Sekban’ın tek kişilik gösterilerinin de yer alacağı yaklaşık 1 saatlik program, izleyicilerin ekran başında keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak.

Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden Emir Ersoy ve orkestrasının da hazır bulunacağı Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show ekranlara yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.