Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade biraz daha sevimlilik yaparsa kimse Şahika’ya inanmayacak!

Nesrin Cavadzade biraz daha sevimlilik yaparsa kimse Şahika’ya inanmayacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de bu yıl 4. sezonuyla ekrana gelecek olan Yasak Elma dizisinin çekimleri Temmuz ayında başlamıştı. Covid 19 nedeniyle yaşanan pandemi döneminde en erken ara veren dizilerden birisi de Yasak Elma olmuştu. Yeni sezon yakında ekranda olacak. Diziye Şahika karakteriyle katılan Nesrin Cavadzade de yeni sezonda yine sürprizli sahnelerle ekranda olacak.

Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç gibi oyuncuların rol aldığı dizide entrikaların baş kahramanı Şahika’yı oynayan Nesrin Cavadzade, kamera önünde her ne kadar sevimsiz bir kişilik olsa da kamera arkasında herkesin kalbini çalan bir karakter. Cavadzade’nin hayranları, onu sosyal medyadan takip edenler, esprili kişiliğini yakından görmekte.

Eğlenceli, duyarlı, samimi ve doğal halleriyle hayranlarının sevgisini kazanan Nesrin Cavadzade, yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmekte. Oyuncu, hayranlarının beğeni ve övgülerini alan son paylaşımıyla da dikkatleri çekmeyi başardı.

Her ne kadar Şahika kıyafetiyle poz verse de oyuncunun şirin hali, onun hiç de Şahika ile benzer bir yanının olmadığının göstergesi adeta! Oyuncunun İngilizce olarak ‘Şahika tarzı’ notuyla paylaştığı fotoğrafındaki şirin haline de sevgi mesajları yağıyor. Ancak böyle giderse Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakterine kimse inanmayacak, bizden söylemesi ;)

şa-hi-qua styled by @ayybuke ????

Nesrin Cavadzade biraz daha sevimlilik yaparsa kimse Şahika'ya inanmayacak! 7