Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış’la büyük heyecan yaratan Engin Akyürek’in yıllar süren bekleyişi başarıyla sonuçlandı!

Kaçış’la büyük heyecan yaratan Engin Akyürek’in yıllar süren bekleyişi başarıyla sonuçlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı her projeyle kariyerini bir adım ileri götüren başarılı oyuncu Engin Akyürek, halen Disney Plus’ta ekrana gelen ve hem başrolünde yer aldığı hem de hikayesini yazdığı Kaçış dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Engin Akyürek’in, herkes tarafında övgü alan dizinin hikayesini aslında yıllar önce yazdığı ortaya çıktı.

Disney Plus’ın ilk yerli içeriği olan ve en son altıncı bölümü yayınlanan Kaçış dizisi övgüleri toplamaya devam ediyor. Bölümleri yayınlandığı gün izlenen ve yenileri için seyircinin büyük heyecanla beklediği Kaçış dizisi Engin Akyürek’in kariyerinde çok önemli bir basamak oldu.

Hikayesi Ortadoğu’da geçen Kaçış dizisinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. Kısa süre önce Disney Plus’ın YouTube kanalına açıklama yapan Engin Akyürek aslında Kaçış’ın hikayesini beş yıl önce yazdığını ve çekilmesi için yıllarca beklediğini belirtti. Engin Akyürek’in yıllar süren bekleyişi mutlu sonla tamamlandı. Çünkü başarılı oyuncunun hikayesi Türkiye’nin gündemine damgasını vurdu.

Kaçış’la büyük heyecan yaratan Engin Akyürek’in yıllar süren bekleyişi başarıyla sonuçlandı! 7

Her çarşamba yeni bölümü yayınlanan dizinin şu ana kadar altı bölümü yayınlandı. Seyircilerden çok olumlu yorumlar alan Kaçış dizisini izleyenler heyecanın her bölümde arttığını, hikayenin nereye gideceğini çok merak ettiklerini belirtiyorlar.

Toplam sekiz bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun bitmesine iki bölüm kaldı. Şimdiden 2. sezonu merakla bekleyen Engin Akyürek hayranları bir süre önce Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Sekiz bölümden oluşan dizinin sonuna yaklaşılıyor. Dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak sekizinci bölümüyle sona erecek. Ancak Kaçış’a hayran kalan izleyiciler dizinin ikinci sezonunu beklemeye başladı bile. Kaçış’ın ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.