Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 43. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ile Şirin yüzleşmesinde olay var!

Kadın 43. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ile Şirin yüzleşmesinde olay var!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi Kadın dizisinin 43. yeni bölümü 11 Aralık Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Yeni bölüm ilk tanıtımında Şirin’in, Suat ve Pırıl ile aynı masada oturduğu ve Bahar’a büyük şok yaşatacak bir planı devreye koyacağı görülmüştü. Özpirinçci bu sahneden mi bahsediyor bilinmez ama önümüzdeki bölümlerde ekran başında muhtemelen yine hepimizi ekrana kilitleyecek bir sahne olması muhtemel.

Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahnelerden alnının akıyla çıktığını hatta uçuk patlattığını belirtti. Yeni bölümde izleyicileri şoke edecek bir sahnenin geldiği bu sözlerden anlaşılıyor. 43. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

43. bölüm 2. fragmanında Bahar ile Şirin’in yüzleşmesi dikkat çekiyor. Bahar diyor ki, “Sarp seni nasıl buldu. Sarp ile ilgili gerçekleri bilmek istiyorum, yeter nerede o?”… Hızını alamayan Bahar, Şirin’in odasının camını kırıyor. Ayrıca bir alışveriş merkezinde Sarp’ı oğluyla birlikte görüyor.

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil