Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 66. bölüm 2. fragmanı; Arif’in derin acısı yüreklere dokunacak!

Kadın 66. bölüm 2. fragmanı; Arif’in derin acısı yüreklere dokunacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 65. bölümüyle 3. sezonuna 1 Ekim Salı akşamı başladı…Başından sonuna kadar muhteşem bir bölüm izledik… Ekran başından bir saniye olsun kalkamayan izleyiciler, reklamın da çok geç verilmesi ile adeta büyülenmiş şekilde diziye kilitlendi… Diziden kimin ayrılacağı merak ediliyordu. Bu ismin Hatice karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar olduğu ortaya çıktı.

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk ile birlikte başrolde yer alan Bennu Yıldırımlar’ın gidişi izleyicileri de üzdü. Sarp karakterinin de diziden ayrılma ihtimali var ve izleyiciler bu ihtimalden pek de memnun değil.66. bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 8 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 66. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı.

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Arif’in kırmızı ışıkta geçmesiyle kazanın oluştuğu ve kendisini bir türlü affedemediğini anlatan sahneleri yeni bölümde bulacaksınız. Bahar ve Enver’in büyük hayal kırıklığına rağmen Arif’e toz kondurmamaları da dikkat çekecek. Ancak Şirin ile Arif arasında neler olacak merakla bekleniyor. Videodan 66. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz. Haberin devamında 3. sezon ilk bölümü olan 65. bölümün analizini bulabilirsiniz.

65. bölümde neler yaşandı? Analizimizi mutlaka okuyun:

Dizide en muazzam performansı Ceyda karakteri ile Gökçe Eyüboğlu sergiledi… Arda’yı kaybetmenin telaşı, acısı, bin bir türlü kötü düşüncenin yansıması derken, büyük bir sevinç, kalplerin hızlı çarpışı ve sevinç gözyaşları…

Ceyda’nın Arda’yı kaybettiği ve sonrasında bulduğu anlar arasında izleyiciler de “Aman bir şey olmasın” diye tir tir titredi… Zira Kadın dizisinde bir çocuğa zarar gelmesi izleyicilerin aklından çıkmayacak çok olumsuz bir tablo olurdu. Bu hatayı yapmadığı için Kadın dizisi akıllı bir hamlede bulundu.

Kadın dizisinin bu müthiş temposunda Seray Kaya da Şirin karakteri ile öne çıkan bir performans sergiledi… Gökçe Eyüboğlu ve Seray Kaya’nın 3.sezonun ilk bölümünü sırtlayıp götürdüğünü söylemek yanlış olmayacak.

Bennu Yıldırımlar, Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a yani başrol oyuncularına az iş düştü… Feyyaz Duman da iyi performansı ile Arif’in duygu dünyasını çok iyi aktardı.

Kadın dizisinin 3. sezonu Hatice’nin ölümüyle sonuçlandı… Bennu Yıldırımlar ayrıldı… Fazilet Aşçıoğlu karakteriyle de Hümeyra ilk kez dizide gözüktü…

İşte tüm bu faktörler Kadın dizisinin tüm kategorilerde birincilik koltuğunu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın elinden almasını sağladı.