Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dayanışmasını anlatacak Hayaller ve Hayatlar ekibi birbirine ısındı bile!

Kadın dayanışmasını anlatacak Hayaller ve Hayatlar ekibi birbirine ısındı bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında BeinConnect’te ekrana gelmeye başlayacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Dört kadının hikayesini anlatacak olan dizi kadınların mücadelesini ekrana getirecek. Dizinin kadınlardan oluşan oyuncu ekibi de şimdiden birbirine ısındı bile.

NGM Pictures tarafından BeinConnect için çekilecek Hayaller ve Hayatlar dizisinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Dizi geçtiğimiz cuma günü sete çıktı ve ilk bölüm için start verdi. Tüm ekip heyecanla yeni dizinin çekimlerine başladı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin setinden ilk fotoğraf da geldi. Fotoğrafta dizinin üşüyen kadın oyuncuları birbirine sarılarak ısınmaya çalışıyor. Bu sıcacık kare izleyicileri de sıcacık bir dizinin beklediğine işaret ediyor.

Kadın dayanışmasını anlatacak Hayaller ve Hayatlar ekibi birbirine ısındı bile! 7

BeinConnect’in yeni dizisi Hayaller ve Hayatlar’ın oyuncu kadrosu bir hayli iddialı. Konusu dört kadının hikayesi üzerinden gelişecek olan dizide Özge Gürel, Dicle Aydın isimli bir karaktere hayat verecek. En son Yeni Hayat isimli diziyle ekrana gelen Melisa Aslı Pamuk da Setenay Erözgün karakterini canlandıracak.

Özellikle genç oyuncularıyla dikkat çeken çizide ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Özacar, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim ve Serkay Tütüncü yer alıyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği Hayaller ve Hayatlar dizisi şehirde ve aynı mahallede yaşayan dört kadının hikayesini anlatıyor.

Dizinin özellikle kadın izleyicilerin dikkatini çekeceği belirtiliyor. Son dönemde kadınların sorunlarını ve dayanışmasını vurgulayan diziler arka arkaya ortaya çıkarken Hayaller ve Hayatlar da bunlardan biri olacak.