Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi böyle giderse klişeye bağlayıp kendini bitirecek!

Kadın dizisi böyle giderse klişeye bağlayıp kendini bitirecek!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin çok sevilen dizisi Kadın’ın 23. bölüm 1. tanıtımı, tabiri caizse izleyenlere küçük dilini yutturdu.

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide, Sarp’ın Enver’in evini araması herkesi şok etti.

Bahar ve çocukların öldüğünü zanneden Sarp’ın neden 5 yıl sonra onların peşine düştüğüne anlam veremeyen izleyenler daha bu durumun şokunu atlatamamışken, Sarp’ın Şirin’le karşılaşması tanıtımın esas bombası oldu.

Ablasına olan nefreti yüzünden kaybolmadan önce Sarp’ın peşine düşen ve onunla yakınlaşmaya çalışan Şirin’in Sarp’ı görmesi ise izleyenlerin pek hoşuna gitmedi.

İzleyenler bu sahneler için; “Bari Şirin yerine Bahar görseydi Sarp’ı!”, “Of bu kız gördü şimdi Sarp’ı!”, “İşler iyice karışacak!”, “Hiç olmadı bu cadının Sarp’ı görmesi!”, “İlk Bahar öğrenseydi keşke!”, “Bu hamle çok erken oldu!” gibi yorumlar yaptılar.

Yine Şirin’in eline bir koz geçmesi ve ablasına karşı bu durumu bütün kurnazlığıyla kullanma şansını elde etmesi, diziyi izleyenleri iyice kızdırıyor. Şirin, her durumda ve şartta elinde şahane fırsatlarla ortaya çıkınca, ekran başında diziyi izlerken sinir katsayıları iyice tırmanıyor. Dizinin yeni bölümü daha yayınlanmasa da olacakları tahmin etmekte zorlanmayan izleyiciler, Şirin’in Sarp’ı görmesine çok fena bozuldu.

Haftalarca sürecek bir ‘kanırtma’ hali yaşayacağız görünen o ki. Sarp’ı gören Şirin, bakalım neler planlayacak, Sarp’a ne gibi yalanlar anlatacak ve Bahar’ı daha fazla üzmek için ne gibi kurnazlıklar yapacak hep birlikte izleyeceğiz.

Youtube’da trend videolar listesinde 4. sırada yer alan tanıtım, izleyenleri iyice heyecanlandırdı…

İşte 23. bölüm 1. tanıtım: