Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden?

Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden?

tarafından zk zk

Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden? 7

“Sarp geldi iyi mi oldu sanki?!”

ArBah ve SarBah destekçileri olarak adeta ikiye bölündü izleyenler…

Dizinin başında Bahar’ın tüm yaşadığı bu zorluklardan sonra herkesin ortak dileği Sarp’ın ölmemiş olması ve bir an önce çıkıp gelmesiydi. Sarp ilerleyen bölümlerde ortaya çıktı. Zengin bir hayat süren, Pırıl’la evli ve iki çocuğu daha olan Alp olarak geldi karşımıza. İlk başta izleyici de ne olduğunu anlayamadı. Hala çözülemeyen pek çok soru işareti de ortada duruyor. Ancak Sarp’ın bir süredir bir şeyler hatırlaması, eşi ve çocuklarının öldüğü kendisine söylenmesine rağmen durumu kabullenemiyor.

Amerikaya’ya gitmek için hazırlık yapan Sarp’ın geçtiğimiz hafta gördüğü rüyadan sonra gitmekten de vazgeçeceği anlaşılıyor. Enver’in evini bulan Sarp, ne yazık ki Şirin’le geçen haftanın finalinde karşılaştı. Yeni bölüm fragmanında ise Şirin’i mezarlığa götürüp hesap soruyor ve çocukları ile Bahar’ın nasıl öldüklerini soruyor.

Şirin’i artık çok iyi tanıyan izleyici bu durumdan fena halde hoşnutsuz. Şirin’in eline böyle bir kozun geçmesiyle durumu iyice kendisine çevirip Bahar’a da asla anlatmayacağı, Sarp’ı binbir yalanla kandıracağı ile ilgili tahminler çokça yürütülüyor. İzleyenler sosyal medyadan bu konuyla ilgili pek çok yorum yapıyorlar.

Ancak kafa karışıklığı yaratan durum başka. Başlangıçta Sarp’ın ortaya çıkıp artık Bahar ve çocukların yanında olması gerektiğine inanan izleyicilerin bir kısmı, Sarp’ın Bahar’ın anlattığından bambaşka birine dönüşmüş olmasından rahatsız. Ayrıca, Arif’ten yana tavır koyarak Bahar’ın Sarp’la olamayacağını, Arif’in ona en zor zamanlarda yardımcı olduğunu ve karşılıksız bir şekilde onu sevdiğini söyleyerek ‘Sevgi emektir’ diyerek Sarp’ın ortaya çıkışından artık mutlu değiller.

Hatta bir an önce Bahar’la karşılaşması ve artık eskisi gibi biri olmadığını Bahar’ın görüp ondan vazgeçmesini daha istiyorlar.

Adeta Arifçiler ve Sarpçılar diye bölünen izleyenlerden bakın Sarp’ın tarafını tutanlar Arif’i neden eleştiriyor?

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)