Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden?

Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden?

tarafından zk zk

Kadın dizisi büyük tartışmaya yol açtı! Nasıl çıkacaklar bu işin içinden? 7

“Arif, hazıra konuyor!”

Bir kısım izleyici ise Sarp’ın yaşadıklarından kendisinin sorumlu olmadığı, Bahar ve çocukları bırakıp gitmediği ve başka bir hikayesi olduğu, hatırlamadığı için de onun hiç bir suçu olmadığını savunuyor.

Sarp’ın her şeyi hatırlamasından sonra gelip Bahar ve çocuklarıyla mutlu olmasının da mümkün olduğunu savunuyor. Tabii bu durumda Pırıl meselesi de ortada duruyor. Pırıl’ın da bir suçu olmadığını savunanlar, Sarp’ın bir tercih yapmak durumunda kalacağı o bölüm için pek çok tahminde bulunmaya devam ediyorlar.

Son haftalarda sıkça sosyal medyada yaşanan bu tartışma bazen o kadar sertleşiyor ki ‘Sarp keşke ölseydi’ diyenler bile çıkıyor. Arif de eleştirilerden payını alıyor tabii!

Bahar’ı haketmediğini, gerçek bir aşkın ortada olmadığını, Arif’in tek taraflı aşkının da Bahar’da sadece arkadaşlık olarak göründüğü görüşündeler.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Durum o kadar büyümüş ki bir kısım izleyici Sarp geldiği için dizinin reytinginin arttığı görüşünde, bir diğer kısım ise Arif’in daha çok göründüğü bölümlerin reytinginin arttığı fikrinde.

Bir izleyicinin şu yorumu aslında kafa karışıklığını çok güzel özetliyor: “Senarist nasıl çıkacak bu işten acaba merak ediyorum hiç yorumları okumuyorlar mı? Her iki tarafa gönül veren insanlar burada birbirine giriyor! Sarp’ı ortaya çıkaracaktınız Arif’i neden aşık ettiniz Bahar’a? Bu kadar izleyicilere gönül verdiler.. Çok seyirci kaybedecekler böyle yaparlarsa, dizi kördüğüm oldu çöz çözebilirsen..!”

Anlaşılan Sarp’la ilgili durum açıklığa kavuşmadıkça bu tartışmalar devam edecek ancak diziyi izleyenler, sosyal medyada ilginç tartışmalarına hararetli bir şekilde devam ediyorlar.