Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi daha çok şaşırtmaya devam edecek!

Kadın dizisi daha çok şaşırtmaya devam edecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ile Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları Kadın dizisi, sezona en hızlı giriş yapan dizilerdendi.

Farklı hikayesi ve oyunculuğuyla dikkat çekse de bu kadar hızlı sürede zirveye yerleşeceği pek düşünülmemişti.

Salı akşamlarının tahtına oturan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler ile müthiş bir rekabet yaşayan dizi, artık Salı akşamlarının zirvesinde.

Çok konuşulan, gündem yaratan dizi, onlarca dizi arasından nasıl sıyrıldı?

Kadın dizisi daha çok şaşırtmaya devam edecek! 7

Onlarca dizi, büyük prodüksiyonlar ve starlarına rağmen birer birer final yaparken Kadın’ın izleyiciyi nasıl bu kadar hızla kendine çektiği de hep konuşuldu.

En doğru cevabı ise en yetkili isim olan kanalın Dramalar Direktörü Türkan Yurdam veriyor. Yurdam, Milliyet Gazetesi’nden Sinan Biçici’ye dizinin izleyenleri nasıl böyle yakaladığını şu sözlerle özetlemiş:

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Kadın, kendisinde olan derinliğe ihanet etmeden, hikayesini tüm sadeliğiyle anlatarak izleyicinin kalbine dokundu. Bence başarı için hikaye neyi gerektiriyorsa, öyle yapılmalı. Oyuncu da karaktere uygun, doğru yerde konumlanmalı.”

Woman isimli Japon dizisinden uyarlama olan Kadın, yeni sezonda da devam edecek. Tabii dizinin başarısında senaryoyu yazan Hande Altaylı’nın payı da büyük.

Belki de sezonun en şaşırtıcı çıkışını yapan dizi, bizi daha çok şaşırtmaya devam edecek.

Her bölümüyle olay yaratan dizinin gelecek hafta 28. bölümü ekrana gelecek.

İşte yeni bölüm tanıtımı: