Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisi geldi, geçti ama Feyyaz Duman daha yeni başladı!

Kadın dizisi geldi, geçti ama Feyyaz Duman daha yeni başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Feyyaz Duman’ın Kadın dizisiyle gelen müthiş yükselişi! Feyyaz Duman, sinema sektöründe tanınan ve çok beğenilen bir isimdi… Ancak dizilerde rol almamaktaydı… Bu inadını Kadın dizisi ile kıran Duman, hem geniş kitleler tarafından tanındı hem de yurt dışında da kendisine büyük bir hayran kitlesi edindi.

Arif olarak dizide ilk ekrana geldiği dönemde arkasından kötü bir adam mı çıkacak diye bekleyen izleyiciler, tam tersi bir karakter buldu. Arif, insanın doğallığını ve dürüstlüğünü aynı zamanda da vicdanı temsil eden birisi olarak akıllara yerleşti.

Kadın dizisinde vicdanın sesiydi, bağırarak ya da olay çıkartarak değil, hem aklı selim davranarak. Gönüllere giren Arif karakteri aynı zamanda Feyyaz Duman’ın da müthiş performansının bir sonucuydu.

Kadın dizisi geldi, geçti ama Feyyaz Duman daha yeni başladı! 7

Sosyal medyada artık Feyyaz Duman bir fenomen. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da çok seviliyor. Kadın dizisinin finalinde Arif ve Bahar’ın evlenmesi ve mutlu hallerini paylaşan izleyiciler, bu sahneyi asla unutamayacaklarını belirtiyor.

Feyyaz Duman, eline sazı aldı bırakmayacak… Şimdi de Baraj isimli diziye hazırlanıyor. Yakında yepyeni bir karakter ile ekranda olacak. Onu belki Kadın dizisinin Arif’i olarak unutmayacağız ama her yeni rolde ismini daha da büyüteceği de kesin.