Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi hayranlarının yeni sezon öncesi en çok merak ettikleri şey!

Kadın dizisi hayranlarının yeni sezon öncesi en çok merak ettikleri şey!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin Enver’i Şerif Erol, diziden ayrıldı mı diye beklerken bakın hangi projeden çıktı!

Televizyongazetesi/Analiz

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve çok beğenilen Kadın dizisinin sezon finalinde herkesin en çok merak ettiği konu Enver’in yaşayıp yaşamadığı.

Sosyal medyada Enver’in Münir tarafından hastanede boğulmaya çalışıldığı sahnelerden sonra ümidi kesildi.

Ancak tam olarak diziye dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Son anda kurtulacak mı, bir arıza mı kalacak, yaşayacak mı merak içinde izleyici bekliyor.

Dizinin müdavimleri bu sorunun yanıtını merakla beklerken Şerif Erol, yaz sezonunda çekilecek bir sinema filminin kadrosuna dahil oldu.

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka ve Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’nun başrolünde oynadığı ‘Aşk Bu Mu?’ filminin setinden çıkan bir fotoğrafta Şerif Erol’un da olduğu görüldü.

Kadın dizisi hayranlarının yeni sezon öncesi en çok merak ettikleri şey! 7

Ömer Uğur’un yönetmenliğini yapacağı ve Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak. Usta isimler arasında Şerif Erol’un yanı sıra Salih Kalyon da yer alıyor.

Kadın dizisiyle anılan Şerif Erol’u yeni sezonda ekranda görebilir miyiz henüz bilmiyoruz ancak Enver karakteriyle çok sevilen usta oyuncuyu sinemada da bir kez daha izleme şansına sahip olacak izleyenler.